Természetes Ránctalanítás

Mindannyiunk szeretne megszabadulni az arcunkat csúfító barázdáktól. A ránctalanító krémeken és a plasztikai sebészeken kívül létezik olcsóbb és ugyanolyan jó megoldás a ráncok halványítására, eltüntetésére. A megoldás a természetben rejlik. Rengeteg növény és gyümölcs tartalmaz olyan anyagokat, amelyek segítenek nekünk az öregedés jeleinek megszüntetésében.

Ránctalanítás otthon, természetesen

Banán: Törj össze egy fél banánt, majd keverj hozzá egy kevéske mézet! Ha összekeverted, vidd fel az arcodra és hagyd rajta 30 percig! Az idő leteltével mosd le az arcodról! A bőröd nagyon puha és bársonyos lesz!

Dinnye: Turmixold össze (mag nélkül) és adj hozzá annyi tejszínt, hogy krémes állagú legyen! Vidd fel az arcodra és hagyd rajta legalább fél óráig, majd mosd le! Nagyon finom és sima lesz a bőröd tőle!

Alma: Reszelj le egy fél almát, majd adj hozzá kevés tejszínt, hogy krémes állagú legyen! Hagyd az arcodon egy órát, majd mosd le alaposan! Bőröd bársonyos és gyönyörű lesz!

Saláta: Pár salátalevelet turmixolj össze egy tojás sárgájával, valamint kevés tejszínnel! Ha készen vagy, mehet is az arcodra! Hagyd rajta, míg rá nem szárad, majd langyos vízzel mosd le! Arcod sima és ráncmentes lesz!

További természetes ránctalanító, arc és testápoló, bőröregedés gátló, mély hidratáló és feszesítő, haj, köröm és fog ápolótechnika és házi kence, ősanyáink titkos receptjei várnak a Varázslatos Nő Élménynapunkon!

Tudj meg mindent, ami ahhoz kell, hogy ragyogj! Várunk szeretettel!