Cégbemutató

Szeretettel Várunk Rendezvényeinken!

Szeretettel Üdvözöllek Téged Kedves Olvasó!

Farkas Diána vagyok a Varázslatos Rendezvények - Rendezvényszervező Iroda tulajdonosa.

Rendezvényszervező irodám, sok mindenben más, mint a többi hasonló területen működő cég, de talán a legmeghatározóbb különbség, hogy leginkább saját szervezésű rendezvényekkel, főleg Élménynapokkal /Tréningekkel/ és Élményfotózásokkal foglalkozunk csapatommal.

Szeretettel várunk rendezvényeinken minden olyan Hölgyet és Urat, aki úgy érzi eljött a változás ideje, szeretne szebb, vonzóbb, egészségesebb lenni. Szeretne nagyobb önismerettel, önbizalommal rendelkezni. Várunk minden olyan Hölgyet és Urat , aki úgy érzi, szüksége van segítségre, ahhoz, hogy eltudjon indulni egy sikeresebb, harmonikusabb, boldogabb jövő felé.

Élményfotózásainkon több egyedi és izgalmas fotózási csomag közül választhat minden kedves érdeklődő. Fotózásainkon minden alkalommal Profi Fotós, Sminkes, Fodrász és varázslatos környezet vár mindenkit. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy valódi élményt nyújtsunk a hozzánk érkezőknek! Székesfehérváron a belvárosában a varázslatos Árpád Fürdő konferencia termeiben, valamint kültéri helyszínein zajlanak fotózásaink, itt lehetőségünk van arra, hogy több stílusban, több beállítással, több helyszínen tudjunk a résztvevő saját tempójában dolgozni. A nálunk eltöltött idő így valóban egy igazi életre szóló élmény marad.

Üzenj Nekünk!

Kérdéseid adódtak? Írj nekünk üzenetet és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.