Cégbemutató

Szeretettel Várunk Rendezvényeinken!

Szeretettel Üdvözöllek Téged Kedves Olvasó!

Farkas Diána vagyok a "Varázslatos Rendezvények" megálmodója.

Rendezvényszervező irodám, sok mindenben más, mint a többi hasonló területen működő cég, de talán a legmeghatározóbb különbség, hogy leginkább saját szervezésű rendezvényekkel, főleg Élménynapokkal /tréningekkel/ és Élményfotózásokkal foglalkozunk csapatommal.

2020 a Női energiák éve így nálunk is minden a Nőkről - Nőknek szól!

Szeretettel várunk rendezvényeinken minden olyan Hölgyet, aki úgy érzi eljött a változás ideje, szeretne szebb, vonzóbb, egészségesebb lenni. Szeretne nagyobb önismerettel, önbizalommal rendelkezni. Várunk minden olyan Hölgyet, aki úgy érzi, szüksége van segítségre, ahhoz, hogy eltudjon indulni egy sikeresebb, harmonikusabb, boldogabb jövő felé.

Élményfotózásainkon több egyedi és izgalmas fotózási csomag közül választhat minden kedves érdeklődő. Fotózásainkon minden alkalommal Profi Fotós, Sminkes, Fodrász és varázslatos környezet vár mindenkit. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy valódi élményt nyújtsunk a hozzánk érkezőknek! Székesfehérváron a belvárosában a varázslatos Árpád Fürdő konferencia termeiben, valamint kültéri helyszínein zajlanak fotózásaink, itt lehetőségünk van arra, hogy több stílusban, több beállítással, több helyszínen tudjunk a résztvevő saját tempójában dolgozni. A nálunk eltöltött idő így valóban egy igazi életre szóló élmény marad. Budapesten a belvárosban, egy exkluzív műteremben várjuk vendégeinket, ahol hatalmas kelléktár is a rendelkezésre áll, hogy a fotók valóban egyediek, változatosak, izgalmasak legyenek.

RENDEZVÉNYEINK / SZOLGÁLTATÁSAINK 

2020-as évben

Ismerkedj meg velünk! 

Üzenj Nekünk!

Kérdéseid adódtak? Írj nekünk üzenetet és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.