Rólunk írtátok

Köszönjük!!!

Hálás köszönet azért, hogy megerősítitek bennünk a visszajelzéseitekkel azt amiben hiszünk: egy szeretetteljes, elfogadó, támogató légkörben közelebb kerülhetsz szeretetteljes Önmagadhoz és ezáltal képes vagy fejlődni, harmonikusabb, boldogabb életet élni. Nagyon tetszik az egész cég felépítése, az elvei, az apró részletekben rejlő kedvességek. Tényleg Varázslatos volt minden a tréningek és a fotózás is.

- T.Ágnes / 46 év / Szeged -

A varázslatnapon olyan dolgokat tanultam és halottam, ami a mindennapi életemben használható és alkalmazható. Nagyon tetszett, hogy szinte személyre szabott volt. Különösen hálás vagyok a könyvajánlóért, mert így most kb. 1 évre elvagyok látva, jobbnál jobb olvasnivalókkal. Gratulálok az egész csapatnak, nagyon jó éreztem magam.

- Erika / 33 év -

Ajánlom minden nő társamnak ezt a fantasztikus napot! Voltam már több hasonlónak nevezett tanfolyamon is, de ez az első, amit nyugodt szívvel, bátran ajánlok mindenkinek! Az oktató nagyon profi,és a fotózáson a csapat is rendkívül szimpatikus volt, nagyon segítőkészek voltak.

- Mária / 38 év -


Nagyon tetszett a nálatok töltött idő. Jó volt, hogy csak ilyen kicsi csoportban voltunk, és mindenkire jutott kellő idő és figyelem. Tetszett a tanfolyam felépítése is, az oktató személyisége is lenyűgöző volt számomra. A varázslatnapokon minden nőnek részt kellene vennie! Nagyon köszönöm a lehetőséget!

- Melinda -

Megkaptam az anyagot, köszönöm hogy ilyen gyors volt! Igazán nagyon tetszik, nem kell változtatni semmin. Ilyen fotók nem készültek még rólam. Ez hihetetlen. De tényleg. Kérlek, add át neki, hogy nagyon hálás vagyok ezért és külön köszönöm a munkáját mind a fotózás ideje alatt, mind az utómunkánál! További sikereket kívánok nektek ezúton is! Örülök nektek, hogy rátok találtam! Ismerős körökben ajánlani foglak majd benneteket!

- Elizabet / 38 év / Pest -

Isteni jelnek vettem mikor rátaláltam a hirdetésre. A párkapcsolatom romokban hevert, már csak a határozott "nincs tovább" döntés hiányzott belőle, de valahogy sosem volt ott a megfelelő pillanat. Magányosan, depressziósan teltek a szürke mindennapjaim. Már hosszú ideje nem láttam igazán a kiutat, pedig folyamatosan kerestem a lehetőségeket, hogyan tudnám magam kirángatni ebből az állapotból, ami nem is én vagyok. Sokáig vacilláltam elmenjek-e, de talán életem legjobb döntése volt az a pillanat mikor bejelentkeztem időpontért. Fantasztikusan jól éreztem magam. A velem együtt résztvevő lányokkal, azóta is tartom is kapcsolatot, nagyon várjuk a következő élménynapot. Nagyon köszönöm az oktatónak, hogy rádöbbentett az élet valódi értelmére és céljaira!

- Edit / 44 év / Budapest -


A lányaim leptek meg ezzel a tréninggel és fotózással, mondván hogy itt az ideje magammal is foglalkozni végre. Mikor megláttam miről szól vonakodva indultam neki, de végül nagyon jól éreztem magam. Az oktató megmutatta, hogy van élet és van nőiesség 50 év felett és 3 gyerek után is. Köszönöm, hogy ott lehettem! Nagyon sok sikert kívánok nektek!

- Ilona / 55 év -


Hálásan köszönöm, megkaptam a képeket, épp olyanok, mint Ti vagytok, fantasztikusak! Szeretném újra megköszönni azt a kivételes figyelmet, kedvességet és sok-sok segítséget, amit Tőletek kaptam, a stílustanácsadásért külön köszönet jár!

- Zsóka / 56 év / Székesfehérvár -

Életem talán eddigi legnagyobb mélypontján ajándékozott meg édesanyám ezzel a gyönyörű ajándékkártyával. Így visszatekintve az elmúlt 2 évemet, ez a hétvége volt a legjobb dolog, ami történhetett velem. Az oktató kedvessége, figyelmessége és hozzáértése magával ragadó volt! Az oktatás teljesen személyre szóló volt, a csapat hihetetlenül össze hangolódott már az elején.

- Angelika / 30 év / Fejér megye -

Szerintem nagyon jók lettek a képek, nagyon örülök neki, jót tett a kicsit megtépázott önbizalmamnak. Minden nőnek kívánom, hogy lássa magát szépnek, nagyon jó érzés. Örülök, hogy Veletek dolgozhattam, további jó munkát és sok sikert kívánok Nektek a magánéletben is!

- Barbi / Keszthely -


Végre lett egy kis önbizalmam. Kialakulóban van egy párkapcsolatom. Magabiztosabb lettem, és ezt már a munkahelyemen is megjegyezte az egyik főnököm.

- Jázmin / 25 év / Veszprém -

Még egyszer szívből köszönöm Nektek az élményt, hogy a legnőiesebb nő lehettem abban a pár órában!

- Zita / 25 év -

Az apukámtól kaptam ezt az ajándékkártyát, először nem is értettem minek is ez nekem. Nagyon fiús vagyok, nem érdekelt soha sem a sminkelés, sem az öltözködés. Csak azért mentem el, hogy apukámat meg ne bántsam, de ott tényleg valami varázslat történt :). Mióta ott voltam valami megváltozott bennem, és ezt minden körülöttem lévő észrevette. Azóta sem sminkelem magam, és igazából divatosabb ruhákban sem járok, de lélekben nőcisebb lettem. Kicsit mintha közelebb kerültem volna önmagamhoz. A varázslathétvége után nem sokkal szakítottam a párommal, végre kitudtam lépni abból a kapcsolatból, ami évek óta egyre rosszabb volt. A fotózás nagyon tetszett, még így is hogy nagyon megvoltam ijedve attól amit a tükörben láttam :) :) Üdvözlettel: Kitti

- Kitti /29 év/ Várpalota -

Nagyon-nagyon köszönöm Nektek ezt a napot, igazi önbizalom tuning volt, azóta is a fellegekben járok. A lehető legjobb döntés volt, hogy Titeket választottalak! A lányok Veled együtt tündérek és profik, a képek nagyon tetszenek!

- S. Rita / 42 év/ Budapest -


Nagyon-nagyon sok átalakítást, további sok sikert Nektek, látni és érezni, hogy szívvel-lélekkel csináljátok! Úgy gondolom még minimum egy ünnepi/karácsonyi átalakításra visszatérek! Üdv. Lilla

- Lilla / 28 év/ Balatonvilágos -

Sziasztok!

Szeretném megköszönni ezeket a fantasztikus képeket,ezt a fantasztikus napot! Nagyon jól éreztem magam nálatok, tényleg igazi nőnek, pedig engem nem egyszerű fotózni!Remélem lesz még rá lehetőség hogy készüljenek nálatok fotók! Még egyszer mindent Nagyon köszönök! Szép napot!

- M. Erzsébet / Martonvásár -

A tréning nagyban hozzásegített ahhoz, hogy szembe tudjak nézni a jelenlegi problémámmal. Nagyon sokat segített az önbizalmamnak, sokkal jobban kezelek már élethelyzeteket. Ezen kívül a megtapasztaltam, hogy 12 nő milyen szeretettel tud egymáshoz fordulni. Hamarosan találkozunk!puszi mindenkinek!

- Anita / 56 év / Tolna megye -

Először is nagyon köszönöm Timinek a szép frizurát, Barbinak a gyönyörű sminket és Zsuzsikának a szenzációs fotókat! Diánának pedig természetesen az egész szervezést, illetve mindenki másnak is, aki még segített. Örülök, hogy hagytam magam rábeszélni még a piros ruhára, mert a végére már sokkal lazább lettem.

- Z. Nagy Margit / 62 év -

Önismeretet, egy-egy nagyobb felismerést, a céljaimban való megerősítést, szuper emberek társaságát és jó beszélgetéseket kaptam ezen a napon! Nagyon király volt! Üdv. Hanna

- Hanna Liliána / 20 év / Fejér megye -

Sok olyan felismerés született meg bennem, amelyek reményeim szerint megkönnyítik számomra a rám váró döntési helyzeteket és hozzásegítenek egy elégedettebb élethez. Nagyon jó volt minkét élménynap, a Nőiesség Varázsa annyira tetszett, hogy lehet még 1 x elmegyek rá. Nekem elsőre nagyon sűrű és sok volt.

- Kata / 55 év / Szigetszentmiklós -

Köszönöm nektek ezt a napot! Nagyon jól éreztem magam, minden nagyon tetszett! A fotózás egy fantasztikus élmény volt, nagyon jók lettek a képek a családom és a barátaim szerint is.

- Alexandra / 33 év / Székesfehérvár -

Nagyon köszönök mindent, a profizmust, a gyorsaságot, a kolléganők türelmét és kedvességét, ahogyan minden kívánságom lestétek és a legjobbat akartátok kihozni belőlem. A hangulat oldott és baráti volt, szuper jól éreztem magam, szerintem ezt látszik a képeken is. Nagyon örülök, hogy rátok találtam, benneteket választottam, biztosan mindenkinek ajánlani foglak, és még dolgozunk együtt. Örülök, hogy megismerhettelek benneteket!

- S.Andrea / Budapest -


A csajok csodás munkát végeztek! A sminkem, a hajam, a képek, minden csodaszép. puszi nektek. Zitus

- Zita / 22 év / Balaton -

Összefoglalva, köszönök mindent, tényleg nagyon jól éreztem magam. Ezt minden nőnek ki kellene próbálnia. Egy ismerősöm a képek láttán már elkérte az elérhetőségeteket, hogy majd a lányával szeretne menni.

- Gabriella / Székesfehérvár -

Önmagam mélyebb megtapasztalását, és nagyszerű embereket ismertem meg az élménynapon. Természetesen a minden további ilyenen részt veszek nálatok! Üdvözlettel: Anabell

- Anabella / 28 év -


Nem ismertem volna meg ezeket a kedves embereket, akiket akkor megismertem. Ezen a hétvégén én energetikailag, és önértékelésben is nagyon töltődtem. A divat és a sminkelés továbbra sem az én világom, de már legalább nem vagyok benne olyan elveszett .

- Anita / 29 év / Pest megye -


Nagyon szépen köszönöm a csodás fotókat mindegyikőtöknek, szuperek lettek a képek !!Örülök, hogy megismerhettelek benneteket & további hasznos, sikeres együttműködést kívánok az egész csapatnak! Köszönettel Maya

- M.Maya / 22 év / Siófok -

Nagyon örülök, hogy megismertem a céget, nagyon jól éreztem magam A Varázslatos Nő tréningen, hamarosan találkozunk a következőn! Nagyon várom!Fotózásra is szeretnék majd egy időpontot nekem és a lányoknak. Köszönettel Rita

- S.Rita / 54 év / Fejér megye -

Köszönöm szépen! Minden rendben. Szuperek a fotók! A profilképemet már ki is cseréltem a fb.on. Sohasem látott sikerem van, ennyi like -ot még egyik fotóm sem kapott...Nagyon köszönöm még egyszer a lehetőséget, és a profi munkátokat!!! Mindenkinek csak ajánlani tudlak Benneteket!Örülök, hogy megismerhettelek!Szép napot! Sok puszi! Timi

- Tímea / 32 év / Fejér megye-


Nagyon köszönöm Nektek azt a sok kedvességet, amivel vártatok és körülvettetek! Imádom a képeket, a legjobb bennük az, hogy motivációt kaptam ahhoz, hogy újra tornázzak. Nagyon - nagyon jól éreztem magam! Hamarosan találkozunk a tréningen!

- Diána / 29 év / Várpalota -


Közelebb kerültem Önmagamhoz, megerősödtem magamban és az útban amin járok. Végre tudom mi áll jól, mikor mit vegyek fel, hogyan kell (kellene J ) sminkelnem magam. Elmentem fodrászhoz és új frizurát vágattam, a családom szerint hihetetlen a változás amin átmegyek mióta hozzátok járok! Köszönöm!!!

- Piroska / 48 év / Fejér megye -


Az Ajándékutalvány által, amit a lányaimtól kaptam születésnapomra egy varázslatos lehetőséget kaptam, hogy megismerjek ennyi csodás nőt, tanuljak tőlük-tőletek, közelebb kerüljek Önmagamhoz, és erősödjek ebben a számomra nagyon nehéz és fájdalmas időszakban. Mérhetetlenül hálás vagyok Katának a személyes beszélgetéséért és tanácsaiért, mindenért! Nagyon várom a következő tréninget és a fotózást is, bár ezen nagyon izgulok, hogy tudok ott helyt állni.

- Marietta / 48 év / Pest megye -

Azóta minden este fél óra torna és a vacsim is sokkal lightosabb. Minimum 10 kiló plusz van rajtam és amint jobb formában leszek szeretnék új képeket veletek! Nagyon jól éreztem magam! A retusált képek nagyon tetszenek! Sok puszi

- Dóra / Veszprém megye -


Az tetszett a legjobban a tréningen, hogy megszűnt a tér és idő, a varázslatos helyszín, a finom étel, a szeretettejes légkör amiben egész nap fürödhetem.

- Kata / 55 év / Budapest -

A csodálatos környezeten kívül az a bizalmi légkör, ami nagyon hamar kialakult a csapatban, az hihetetlen jó volt. A közvetlen hangnem, a kreatív és mélyreható feladatok, a barátságos és nyílt emberek társasága, a tréner hozzáállása, és az, hogy nem csak tréneri mivoltukban voltak jelen, hanem emberként, nőként! Köszönöm nektek!

- Éva / 38 év / Balaton -

Az a bensőséges, támogató, elfogadó és biztonságos légkör, amiben végig önmagam lehettem, fantasztikus és varázslatos volt. Hamarosan az Átváltoztatunk fotózáson is részt veszek!!! Üdvözlettel: Bea

- Beáta / 59 év / Fejér megye -

Nagyon sokat nyújtott nekem ez az élménytréning!Egy varázslatos lehetőséget, hogy megismerjek ennyi csodás nőt, tanuljak tőlük-tőletek, közelebb kerüljek Önmagamhoz, és erősödjek abban, hogy az út amin járok teljes egészében a sajátom. Nagyon köszönöm! Már foglaltam is helyet a Nőiesség Varázsára!

- Edit / 50 év / Budaörs -


Folyamatos feltöltés ...

Véleményed Fontos Számunkra!

Köszönjük, hogy megtiszteltél minket bizalmaddal és részt vettél valamely rendezvényünkön! Kérjük, küld el nekünk véleményed, melyet itt a weboldal "Rólunk Írtátok" menüpontjában jelentetünk meg.

Köszönjük!!!