Minden ami Fotó, minden ami Élmény

Az alábbiakban egy - két fontos információval szeretnénk a segítségedre lenni, hogyan is érdemes egy fotózásra érkezni.

Sokaknak új terület, kihívás, vagy bizonyos értelemben megmérettetés egy fotózás.

Sajnos sok Nő és Férfi szenved önbizalom hiánytól. Bizonytalan, hogy öltözködjön, milyen smink és frizura illik hozzá. Sok Nő nem meri megmutatni nőies énjét. Ebben tudunk mi segíteni , Neked csak annyi a teendőd, hogy bízz bennünk! A fotózáson megtanítunk sok szépítő fortélyra, hogy a mindennapjaidban is tündökölj!

A fotózáson a legfőbb célunk, hogy jól érezd magad, kihozzuk belőled a legtöbbet!

Profi csapattal, rengeteg kreatív ötlettel, egyedi elképzelésekkel, álomszép helyszínekkel várunk, hogy megmutassuk, egy profi smink, egy gyönyörű frizura, a megfelelő testedhez- lelkedhez illő ruha, a megfelelő technikai háttér és tudás, mi mindenre képes.

A fotózás mindig egy igazi élmény, próbáld meg minden percét megélni, ne nagyon izgulj előtte. Nincs rá okod. Csapatunk, mindent meg fog tenni, hogy jól érezd magad!

A fotózás során a készülő képeket folyamatosan együtt elemezzük, megnézheted, milyen jól mutatsz a fotón ez mindig önbizalmat és lendületet ad, így egy kellemes, egyre lazább munka következik, amely következtében csodás képek készülnek.

"Amit az ember lát, és ami valóban létezik a természeti világban, gyakran ellentmondásban van egymással. Az emberi szem nem képes igazi látásra, mert saját ember mivolta korlátozza; az ember látását elhomályosítja a megbánás, a vélemény, a hit. Ami a valós világban tapasztalható, megismerhetetlen a valós időben. A fényképezőgép objektívje az, amely igazi valójában megmutatja a világot." Alice Hoffman 

Még ezek a bejegyzések is érdekesek lehetnek számodra

Várunk szeretettel Élményfotózásainkon!