Meglepetés Élményfotózás

Meglepetés Fotózás Születésnapra, Névnapra, Nászajándékként, Anyák napjára, Nőnapra, Valentin Napra, Évfordulóra, Karácsonyra, Köszönet - Gratuláció vagy Bocsánat kérés gyanánt, Céges ajándékként alkalmazottainak, ügyfeleinek vagy csak ha szeretné azt Asszonyt lepasszolni egy hétvégére...

Fotózásaink Székesfehérváron a varázslatos Árpád Fürdő konferencia termeiben és szabadtéri helyszínein, valamint Budapest egyik exkluzív stúdiójában zajlanak. Exkluzív, változatos, izgalmas képeket készítünk minden hozzánk érkező Hölgyről! Minden fotózásunkon profi sminkes és fodrász, ingyenes kelléktár használat vár minden résztvevőt!

Meglepetés Élményfotózási Csomagajánlataink

"Varázslatos Meglepetés" Fotózási Csomag

3 Ruhaszett / 3 Smink / 3 Frizura / 120 Nyers / 15 Retusált kép / Ingyenes Kelléktár Használat / 8-10 féle Háttérstílus vagy Helyszín beállítás

Most Csak 65.000 Forint helyett 45.000 Forint!

"Különleges Meglepetés" Fotózási Csomag

3 Ruhaszett / 3 Smink / 3 Frizura / 120 Nyers / 15 Retusált kép / Ingyenes Kelléktár Használat / 8-10 féle Háttérstílus vagy Helyszín beállítás

3 db A/4 -es méretű Fotómontázs / Fotóalbum 15 képpel  

3 db képeslap fotókkal / 2021 es Naptár fotókkal 

Most Csak 80.000 Forint helyett 65.000 Forint!

"Izgalmas Meglepetés" Fotózási Csomag

5 Ruhaszett / 5 Smink / 5 Frizura / 300 Nyers / 25 Retusált kép / Ingyenes Kelléktár Használat / 8-10 féle Háttérstílus vagy Helyszín beállítás

Most Csak 120.000 Forint helyett 80.000 Forint!

"Fantasztikus Meglepetés" Fotózási Csomag

6-8 Ruhaszett / 6 Smink / 6 Frizura / 500 Nyers / 40 Retusált kép / Ingyenes Kelléktár Használat / 10-15 féle Háttérstílus vagy Helyszín beállítás 

6 db A/4 -es méretű Fotómontázs / Fotóalbum 40 képpel

6 db képeslap fotókkal / 2021 es Naptár fotókkal 

Most Csak 160.000 Forint helyett 120.000 Forint!

Még 3 Élményfotózásra vannak szabad helyeink:

2020. Október 25. Vasárnap Székesfehérvár
2020. November 15. Vasárnap Budapest
2020. November 22. Vasárnap Székesfehérvár

Szeretettel Várunk!

A fotózás Hölgyek részére szól!Létszám stoppal dolgozunk, ezért érdemes időben lefoglalni a helyed! Az időpontok változásának jogát fenntartjuk!

Hogyan zajlik nálunk egy Élményfotózás?

 • A fotózás napján profi sminkes, fodrász és fotós vár majd Téged!
 • A kezdeti izgalmak (és egy finom kávé elfogyasztása után) kiválasszuk a ruhákat és a kiegészítőket, melyekben szerepelsz majd.
 • A sminkes és a fodrász az arckarakterhez, a ruhádhoz, és a helyszínhez (szabadtér, stúdió) igazítva és Veled egyeztetve (ekkor van lehetőség jelezni az egyéni elképzeléseket, ötleteket) elkészíti a sminked és a frizurád.
 • A fotózás során, több helyszínen is készülnek képek. Rengeteg felvétel készül mindenkiről, ezekből válogatjuk ki majd a legmegfelelőbbeket.
 • A fotózás valakinél 2 - 3 óra, de van, akinél 4-6 óra alatt zajlik le, addig senkit sem engedünk haza, amíg nincs róla olyan mennyiségű és minőségű képanyag, ami re azt mondjuk: igen, ez már valami!
 • A fotózásra jöhet veled kísérő, bárki -aki a segítségedre van, bátorít, nyugtat, de semmiképpen ne hozz magaddal olyan személyt, aki előtt izgulsz, akinek meg akarsz felelni, mert csak megnehezíted a saját és a mi dolgunkat is.
 • A fotózás a belvárosban zajlik /Székesfehérváron és Budapesten/, rengeteg kávézó, étterem, bolt, múzeum található, így célszerű, ha a kísérővel érkezel, megbeszélni vele, hogy nyugodtan kiránduljon, és ha még is úgy érzed, bármikor felhívhatod, hogy legyen melletted.
 • Miután a fotózás napján többen is vagytok egyszerre, amíg Téged fotóznak, addig a másik a sminkesnél ül, vagy a frizuráját készíti a fodrász, ez lehetőségét biztosít számodra, hogy bármikor egyél, igyál, levegőzz, kávézz, nem vagyunk szorosan időhöz kötve, így a saját tempódban tudunk kényelmesen haladni.

Mikor és Hogyan kerülnek átadásra az elkészült képek?

 • A képek 2 héten belül elkészülnek, átadására személyesen vagy postai úton is van lehetőség.
 • A fotókat CD -n adjuk át, így lehetőséged van a képek bármekkora mértékű sokszorosításra, méretű és mennyiségű előhívatására, kiteheted a Facebookra, Társkeresőkre stb.
 • Felhasználhatod ajándéktárgyak képanyagának (plüsspárna, bögre, kulcstartó, naptár stb.) készítéséhez is. A portréképek tökéletesek önéletrajzhoz!
 • A fotózáson személyesen átbeszéljük mindenkivel, hogyan, mikor, milyen formában kapja meg a fotókat!

Hogyan érdemes felkészülni egy Élményfotózásra?

Jelentkezés / Ajándékutalvány Rendelés

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.