Lingam Masszázs

Lingam Masszázs - Az Út A Férfi Szívéhez

A lingam szanszkrit szó, amely magában foglalja a férfi nemi szerveket - nemcsak anatómiai, hanem energetikai és spirituális értelemben is. A lingam-masszázs tantrikus és taoista tanokon, valamint a modern szexuális kutatások eredményein alapul. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk általánosan elfogadott elképzeléseinket és az eddig szerzett tapasztalatokat, s teljesen új módon élhetjük meg szexualitásunkat. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása olyannak, amilyenek vagyunk.

Nem csak a nőiség dicsérete a fontos egy párkapcsolatban, hanem az is, hogy a férfi mellettünk igazi férfinek érezhesse magát. A lingam masszázs segítségével biztosíthatod a társadat arról, hogy számodra ő az egyetlen, aki létezik és akit szeretettel veszel körül. Ritka alkalmat adsz neki ezzel arra, hogy ne kelljen bizonygatnia rátermettségét, bátorságát, nem kell elejtenie egy mamutot sem kivételesen. Csupán átadni magát a te gyengéd érintéseidnek és hagyni, hogy magával ragadják a szexuális energiák.

A férfi szexualitás erejének felfedezése és elfogadása független a potenciától és az erekciótól. Nincs jelentősége, hogy a lingam-masszázs fogadója fiatal vagy idős, potens vagy impotens, szexuálisan tapasztalt vagy tapasztalatlan. Csak az számít, hogy készen álljon belépni a szexualitásnak erre az ismeretlen területére, és tudatosan érezzen. A szexuális tudatosság első lépése önmagunk elfogadása, tehát a hajlandóság, hogy olyannak fogadjuk el magunkat, amilyenek vagyunk. A szó legszorosabb értelmében felfedező utazás, amelynek során félretolhatjuk az általánosan elfogadott elképzeléseket és az eddig szerzett tapasztalatokat, mert teljesen új módon élhetjük meg önmagunkat.

Mi kell a jó lingam masszázshoz?

 • Meghitt, nyugodt légkör

Ahhoz, hogy a partner teljesen el tudjon lazulni, és élvezhesse a kényeztetést, fontos, hogy abszolút nyugodt, intim és meghitt légkört teremtsünk. Ehhez bevethetünk bármit: gyertyákat, illatokat, kellemes félhomályt, zenét.

 • Türelem

Ismét hangsúlyozzuk: nem az a cél, hogy a férfi partner néhány perc masszázs után elélvezzen. Éppen ezért a lingam masszázshoz türelemre és odaadásra van szükség a nő részéről, valóban akarnia kell örömet okozni a partnerének. Ha gyorsabb örömszerzés a cél, akkor teljesen más eszközöket kell alkalmazni.

 • Odaadás

A kívánt eredményt csak akkor lehet elérni, ha a masszázst végző fél tényleg képes teljes odaadással "dolgozni" a férfi testén. Ha csak túl akar lenni rajta, és csak a partner kedvéért csinálja, nem fog tudni akkora élvezetet okozni, mintha beleélné magát teljesen.

 • Nyitottság

Szégyenlősebbeknek nem biztos, hogy bejönnek a hasonló élvezetek. Ha valaki zavarban érzi magát attól, hogy hanyatt fekve így kitárulkozzon, annak inkább tortúra lehet egy ilyen masszázs, mint élvezet. Ugyanez igaz akkor, ha a masszírozó fél érzi kínosan magát - kellő nyitottság nélkül biztos, hogy nem a várt eredményt kapjátok.

A lingam masszázshoz a partnernek úgy kell feküdnie, hogy az érintett területek kényelmesen elérhetők legyenek. A legjobb, ha háton fekszik, kissé széttárt lábakkal. Fontos, hogy a bevezetésre is hagyjunk időt, azaz ne egyből a nemi szerv izgatásával kezdjünk, hanem a test egésze kapjon a masszázsból. Ez segíti az összehangolódást, intimebbé teszi a légkört, és könnyebb kellőképpen laza állapotba kerülni.

Az intim területek masszírozása ezután következik. A technika részletezése itt most hosszú lenne, a lényeg, hogy a férfi nemi szerv minden területét érinti: a hímvesszőt, a makkot, a heréket, és a gátat is. Egészen pontos és részletes leírás van arról, hogyan lehet ezeket megfelelően kényeztetni, így a folyamat igényel némi tanulást.

Nagyon fontos, hogy a masszázst végig két kézzel kell kivitelezni, ami a teljes odaadást jelzi szimbolikusan. A masszázsolajjal ne fukarkodj, akkor az igaz, ha kellőképpen csúszik, a mozdulatok pedig változó sebességűek legyenek. A masszázs sorrendje egyébként adott: a vesszővel kell kezdeni, ezután következik a makk.

Ismét kiemelnénk, hogy nem a gyors orgazmus a cél, ezért a folyamatokat el kell nyújtani, amennyire csak lehet, sőt, legjobb, ha igyekszünk többször is megállítani az ejakulációt, így még nagyobb lesz a gyönyör a végén.

Bár megvannak a bevett technikák és a pontos leírás, ha nyitottan állsz a dologhoz, és a saját ötleteidet is beleviszed a masszázsba, még nagyobb élmény lehet a partnerednek. A masszázs során mindig nyugodtan lehet kísérletezni, nincsenek kőbe vésett szabályok, inkább csak irányadók, amik kijelölik az utat. Az viszont, hogyan mész rajta végig, csak rajtad múlik, így egész nyugodtan használhatod a fantáziádat.

 • Kényeztesd

Ha óvatosan hátrahúzod párod fitymáját, láthatod és érezheted, hogy a bőr a pénisz törzs és a makk között sokkal vékonyabb és érzékenyebb is, mint a bőr többi része. A makk elülső részén a fitymafék köti össze a pénisz alsó részét a makkal. A fitymafékben található idegvégződések nagyon érzékenyek, ezért a hozzáértő érintés ezen a helyen rendkívül kellemes érzést okoz a férfinak. A fitymaféktől jobbra és balra, valamint közvetlenül a makk pereme alatt helyezkedik el az ún. "férfi klitorisz": az a terület, ami a női klitorisznak felel meg. Ez a különleges terület még a legtöbb férfi számára is ismeretlen, miután a magömlést, illetve az orgazmust általában elsősorban a fitymának és a makknak a súrlódása váltja ki. Ha tehát hozzáértően masszírozod és kényezteted ezt a helyet, nagyon intenzív kéjérzetet okozhatsz a párodnak.

A lingam törzsének izgatása

 • Kezdd azzal, hogy finoman beolajozod a lingamot. Nyomd össze erőteljesen a hüvelykujjaddal és a mutatóujjaddal a gyökerénél, aztán haladj egy-egy ujjszélességgel felfelé, és közben ugyanolyan erővel ismételd meg a nyomást. Először elölről, aztán oldalról is. ez felébreszti a belső szöveteket, és stimulálja a lingam reflexzónáit.
 • Ha a lingam a partnered hasán fekszik, simítsd végig gyengéden a gyökerétől a csúcsáig az egyik kezeddel, a másik kezeddel pedig húzd vissza gyengéden az előbőrt. Képzeld azt, hogy a hasfelület egy óralap. Ha a hasán fekszik a lingam, akkor 12 óránál áll. Haladj tovább mindig egy órával előbbre, míg ismét visszatérsz a 12 órához. Érintésed más és más minőségű lesz a lingam helyzetétől függően.
 • Most egyik kezeddel simítsd végig a lingamot, a makknál kezdve, lefelé a herékig és a gátig. Térj vissza, és vedd a lingamot a két tenyered közé. Mozgasd a tenyeredet váltakozó irányban és erősséggel fel és le a lingamon. Ha ügyes vagy, akkor ez a masszázs majdnem addig a pontig tarthat, "ahonnan már nincs visszaút". Ilyenkor inkább állj meg...
 • Fond össze a két kezedet a lingam körül, mintha imádkoznál, és táncolj az ujjaiddal. Masszírozd a lingamot fel-le.

A makk

A makk úgyszólván a lingam "koronája". Nagyon érzékeny szerv, miután rengeteg idegvégződés található itt. Ám hihetetlen kéjérzetet biztosít a párodnak, ha megfelelően bánsz vele.

A makk masszírozása

 • Olajozd be a lingamot, és előkészületként masszírozd a törzsét. Húzd vissza óvatosan a fitymát, és érintsd meg a lingam alsó részén a makk alatti részt. (Alsó részen a törzsnek azt az oldalát értem, amely a nyugalmi állapotban lévő pénisznél a herék felé néz. Ha a lingam a hason fekszik, a pénisztörzsnek ez az oldala felfelé mutat.) Itt található a fitymafék is, és az idegvégződések itt rendkívül érzékenyek. Masszírozd ezt a területet a hüvelykujjaddal gyengéden, körkörös irányban, de használj sok síkosítót.
 • Masszírozd mindkét hüvelykujjaddal fel és le a fitymaféktől balra és jobbra található területet is. Ez a pasik legérzékenyebb pontja! Dörzsölgesd a fitymafék bőrét a hüvelykujjad és a mutatóujjad között.
 • Tedd a kezedet a makk fölé, mint egy kalapot, és a tenyér mélyedésében ide-oda ringatva masszírozd a lingamot. Ez a legtöbb férfi számára teljesen új, csodálatos érzés.
 • Masszírozd a makkot az ujjaid hegyével, fentről lefelé, mintha citromot facsarnál. Egy másik változat: masszírozd az ujjaid hegyével a makk hátsó peremét. Az eredmény nem marad el!

A herék kényeztetése / A végbélnyílás kényeztetése / A férfi G pontja

Részletek "A Nőiesség Varázsa" fantázia névvel ellátott Élménynapon!

Várunk a tréningen ahol részletesen, tabuk nélkül beszélünk a szexről, a párkapcsolatokról, a férfiakról, arról mi is kell valójában testileg/lelkileg egy Férfinek és mi kell egy Nőnek!

Profi - szakképzett oktató által vezetett tréningünkön betekintést nyerhetsz a tantra szex, az erotikus masszázsok, a lingram masszázs technika különleges világába. Megtanulhatod, hogyan éld át az igazi, valódi szenvedélyt!

Szeretettel várunk!