Gyakran Feltett Kérdések

- és válaszaik -

Összegyűjtöttük az eddig elhangzott kérdéseiteket! Minden további kérdéssel, észrevétellel hívjatok minket bátran, vagy írjatok E-mailt!

Jelentkezni szeretnék az élménynapra, hol lehet ezt megtenni?

Telefonon, E-mailen vagy a Jelentkezési lap kitöltésével tudsz jelentkezni! A jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket!

Hol zajlik a fotózás?

A fotózások Székesfehérváron a belvárosban az Árpád Fürdő konferenciatermeiben és szabadtéri helyszínein zajlanak. Minden résztvevővel, az időpont foglalásakor részletesen egyeztetjük a helyszínt, parkolási lehetőségeket, megközelítést stb.

Mennyibe kerül a Varázslatos Nő Élménynap és mikor kell fizetni?

A Varázslatos Nő Élménynap ára, jelenleg 44.900 Ft helyett, 24.900 Forint. Fizetni készpénzben a helyszínen reggel kell.

Mennyi ideig tart egy Élményfotózás?

A fotózásra "csúsztatott "időpontokkal érkeznek a résztvevők. Általában reggel 9 órától kezdünk, van aki csak pl. 11 órára kell, hogy érkezzen. Talán úgy a legkönnyebb elképzelni, hogy amíg valakit sminkelnek, a másik frizurája készül, a harmadik öltözik, a negyedik kávézik. Van, akinek több idő kell, hogy feloldódjon, és jól érezze magát, valakinek kevesebb, így nehéz megmondani ki mennyi ideig van ott. Miután szabadtéri és stúdiós felvételeket is készítünk, valamint többféle smink és frizura is készül mindenkinek, így ez időben is sokkal több mint egy egyszerű műtermi fotózás.

Élményfotózásaink attól különböznek a többi - időpontfoglalós - óra vagy terembérlet díjas - fotózástól, hogy itt nincs feszített tempó, itt nincs olyan, hogy siessünk mert csúszás van, pörögjünk gyorsan mert lejár az idő és itt a következő ügyfél. Ez a nap Rólad szól, mi egész nap ott vagyunk, így bőven jut idő mindenkire! A fotózás így van, hogy 3 óra, de előfordul, hogy 6 óra alatt zajlik le.

Fotózást tartotok más városokban is, mint Székesfehérvár?

Fotózásokat Székesfehérváron az Árpád Fürdő konferencia termeiben és a belváros szabadtéri helyszínein tartunk. Azért Székesfehérvárt választottuk, mert az ország közepén helyezkedik el, így könnyen megközelíthető annak is aki Győrből, annak is Pécsről vagy Kecskemétről érkezik hozzánk. Nagyon sokan érkeztek az elmúlt évben hozzánk úgy, hogy hosszú hétvégére (Pl. Szombat - Élménynap / Vasárnap Élményfotózás) és a család aki vele utazott, addig felfedezte a 15 percre található Velencei - tó partját vagy a 30 percre található Balaton partot. A kísérőknek arra is lehetőségük van, hogy az Árpád Fürdő medencéiben és szaunájában töltsék el a napot, amíg a család tag az Élménynapon vesz részt nálunk.

Ti modell közvetítéssel is foglalkoztok?

Modell közvetítéssel (már) nem foglalkozunk, modellek bemutatkozó portfóliós anyagának az elkészítésével, Modell képzéssel, felkészítéssel, a kezdő modellek karrierjének indításával, meglévő portfóliós anyag frissítésével, bővítésével viszont igen! 

Teljes leírását itt olvashatod:

Az ajándékkártyák meddig használhatók fel?

Vásárlástól számított 6 hónapig. 

Csak hétvégén tartotok Élménynapokat vagy van lehetőség rá hétköznap is? Mert én minden hétvégén dolgozok.

2020. második felétől - sokak kérésére- lesz lehetőség hétköznap (Pénteki napokon)  is részt venni Élménynapon. A Rendezvénynaptárunkban folyamatosan frissítjük az időpontokat és a helyszíneket!

Jelentkezni szeretnék a tréningekre, hol tudok, melyikre érdemes?

Hogy melyikre érdemes, azt neked kell eldönteni. A weblap kezdőoldalán és a  Rendezvény Naptár menüpontban folyamatosan frissítjük az aktuális élménynapokat. Telefonon és E -mailben is bármikor szívesen tájékoztatunk az aktuális időpontokról és helyszínekről!!

Hogyan kell felkészülnöm a fotózásra?

Sokaknak új terület, kihívás, vagy bizonyos értelemben megmérettetés egy fotózás.

Sajnos sok Nő szenved önbizalomhiánnyal. Bizonytalan, hogy öltözködjön, milyen smink és frizura illik hozzá. Sokan nem merik megmutatni nőies énjüket. Ebben fogunk mi segíteni, Neked csak annyi a teendőd, hogy bízz bennünk! A fotózáson megtanítunk sok szépítő fortélyra, hogy a mindennapjaidban is tündökölj!

A fotózáson a legfőbb célunk, hogy jól érezd magad, kihozzuk belőled a legtöbbet. Profi csapattal, rengeteg kreatív ötlettel, egyedi elképzelésekkel, álomszép helyszínekkel várunk, hogy megmutassuk, egy profi smink, egy gyönyörű frizura, a megfelelő testedhez- lelkedhez illő ruha, a megfelelő technikai háttér és tudás, mi mindenre képes.

A fotózás mindig egy igazi élmény, próbáld meg minden percét megélni, ne nagyon izgulj előtte. Nincs rá okod. Csapatunk, mindent meg fog tenni, hogy jól érezd magad (sokan a ráhangolódást követően alig akarják abba hagyni :-)

A fotózás során a készülő képeket folyamatosan együtt elemezzük, megnézheted, milyen jól mutatsz a fotón. Ez mindig önbizalmat ad a Hölgyeknek, feloldódnak és egy kellemes, egyre lazább munka következik, amely következtében csodás képek készülnek.

Mennyibe kerül a tréningen való részvétel?

Jelenleg a Tréningek ára egységesen: 44.900 Forint helyett jelenleg 24.900 Forint

+ !!!!  Az Élménynapokon résztvevők egy 5000 Forintos Ajándékutalványt kapnak, mely felhasználható (3 hónapon belül) bármelyik másik Tréningre vagy Élményfotózási csomagra.

Modell szeretnék lenni, portfólióra van szükségem. Nálatok milyen feltételekkel készül el?

Minden fontos információt a Modell portfólió készítéssel kapcsolatban ide kattintva olvashatsz:

Meglepetésnek szeretném a tréninget és a fotózást a barátnőmnek, tudnátok ebben segíteni?

Természetesen! Személyre szóló ajándékkártyákat készítünk, így azt írunk rá, amit te szeretnél!

Az időpontjaink 6 hónapra előre leszervezettek, így időpontot is rugalmasan előre meg tudunk adni.

A részleteket mindenkivel személyre szabottan egyeztetjük le.

Az esküvői ruhás fotózásról mit kell tudni?

Ez egy igen egyedi, igen izgalmas fotózási csomagunk. Hogy kiknek szól, miről szól, mennyibe kerül, hogyan zajlik stb a "Részletek" gombra kattintva olvashatod el!Ha bármilyen további kérdésed, észrevételed adódna, keress minket bizalommal!

Csak Székesfehérváron tartotok Élménynapokat, vagy más városokban is van lehetőség részt venni rajta?

Azért választottuk Székesfehérvárt a rendezvény helyszínének, mert azon kívül, hogy egy varázslatos város, az ország közepén helyezkedik el, így könnyen megközelíthető minden hozzánk látogató számára.

A városban és környékén (Velencei Tó) rengeteg szállás és látnivaló található, érdemes akár a családdal együtt ellátogatni egy kellemes hétvégére, így amíg Te nálunk átalakulsz és feltöltődsz, ők is felfedezhetik a környék látnivalóit, vagy kipihenhetik magukat valamelyik termálfürdőben.

Nagyon izgulok a fotózás miatt. Mi történik, ha ez miatt nem sikerülnek a képek?

A fotózás előtt beszélgetünk, kávézunk, ruhákat és kiegészítőket válogatunk.

Mire elkészül a gyönyörű sminked és frizurád, addigra bőven elszáll minden izgalmad.

Addig senkit nem szoktunk elengedni, amíg nem tudunk róla olyan képeket készíteni, melyek biztosan megfelelőek, ha kell, ott leszünk egész nap.

Meghatározhatom én is, hogy milyen frizurát és sminket szeretnék?

Természetesen, ezt ott a fotózásod előtt a lányokkal (sminkes, fodrász) kell majd megbeszélned. A legjobb, ha képekkel érkezel, hogy pontosan lássák, mit is szeretnél!

Nekem nincsenek kiegészítőm, nem hordok ékszereket, kalapokat, stb. a hétköznapjaimban, milyeneket vásároljak a fotózásomra?

Semmiképp nem kell vásárolnod, rengeteg színben és stílusban rendelkezünk nyakláncokkal, hajdíszekkel, fülbevalókkal, kendőkkel, kiegészítőkkel, melynek használata teljesen ingyenes.

Mi történik, ha nekem nem tetszik a smink, amit a sminkes készített?

Ez nem igen szokott előfordulni, hiszen profi szakemberekkel dolgozunk, de ha mégis így adódna, annyi a dolgod, hogy jelzed neki, és közösen kitaláljátok, min kell változtatni.

Mennyire retusáljátok ki a ráncokat a fotókon?

A természetesség hívei vagyunk, tehát nem szoktuk az összes ráncot eltüntetni, hiszen a ráncok az élet velejárói.

A fotókat miért nem papírkép formájában kapom?

Azért adjuk Cd-n a képeket, hogy minden további költség nélkül bármikor - bármilyen formában - bármennyi képet illetve képpel díszített kiegészítőt (posztert, ajándéktárgyat, fotóalbumot) készíttethess belőle, és gond nélkül feltölthesd a facebook-odra, társkereső oldalra vagy internetes tárhelyre.

A fotózás után mennyi idővel és milyen formában kapom meg a képeket?

Átlagban 2 hét alatt készülünk el a fotóanyaggal, mely Cd-n kerül átadásra.

Minden esetben megbeszélés tárgyát képezi, hogy személyesen vagy postai úton adjuk át a képeket.

Ajándékba kaptam a férjemtől ezt az Élménynapot és az Átváltoztatunk fotózást, de engem ez nem érdekel, az ajándékkártya, átruházható?

Ezek az ajándékkártyák névre szólóak, nagyon boldog és elégedett lehetsz, ha férjed ilyen figyelmes és kreatív ajándékkal lepett meg Téged, más nők csak álmodnak róla, hogy párjuk egyszer ilyen meglepetéssel drukkol elő.
Érdemes, azt is átgondolnod, hogy vajon a kedves párod miért is ajándékozta ezt neked!?Talán szeretné ha (megint) szexi, önbizalommal telt, boldog, önmagával elégedett, energikus nő lennél?
Egy igazi férfi akkor a legboldogabb, ha egy nő ragyog mellette.
A férjedet akkor tudod igazán boldoggá tenni, ha te jól érzed magad a testedben és a lelkedben. Érdemes tehát erőt venned magadon és eljönnöd, meglátod , a végén úgy távozol, hogy életed egyik sorsfordító állomása volt ez a két nap.
Ha így sem tudtunk meggyőzni a részvételről, és ha valóban úgy érzed ez nem neked való, akkor természetesen átadhatod az ajándékkártyád, biztosan rengetegen örülni fognak egy ilyen programnak.

Milyen időpontok és helyszínek közül választhatok?

Aktuális időpontjainkról naprakész információt a Kezdőoldalon és a Rendezvény Naptár menüpontban olvashatsz!

A férjem is beülhet A Nőiesség Varázsa Élménynapra velem?

Nem, az előadáson csak Hölgyek vehetnek részt. 

Hogyan jut el hozzám az ajándékkártya, amit rendeltem tőletek?

Az ajándékutalványokat e-mailen  küldjük el JPG VAGY PNG formátumban - így könnyen, gyorsan nyomtatható. Természetesen van lehetőség postázásra is. Az ajándékkártya igénylésnél ezt mindenkivel személyre szabottan egyeztetjük.

Szlovákiából érkeztem hozzátok, a képek átvétele miatt megint Székesfehérvárra kell, hogy utazzak?

Természetesen nem kell ezért utaznod, postai úton juttatjuk el hozzád képeket.

Nagyon tetszenek a fotóim, amik készültek nálatok, szeretnék még egy sorozatot, azt is megkapom akciós áron?

Természetesen, mindig, minden kedves ügyfelünknek találunk a számára és számunkra is megfelelő akciós ajánlatot.

A fotózási árak, pontosan hogy is vannak, melyik csomag mit és mennyit tartalmaz? Ajándékba szeretném, és nem látom pontosan, melyikkel járok a legjobban.

Átváltoztatunk Élményfotózás

120 db Nyers kép / 15 Retusált fotó / + werk képek - ahol a sminkelés, frizura készítés, öltözködés, fotózás - pillanatai lesznek megörökítve. /  3 ruhaszettben van lehetőség szerepelni / 3 különböző Smink és 3 Frizura készül / 8-10 különböző szabadtéri és beltéri helyszínen készülnek képek / 2- 6 óra a fotózáson való részvételi idő / + ingyenes kelléktár használat!

65.000 Forint helyett MOST CSAK 45.000 Forint!

Menny - Asszony Élményfotózás

Eperrel, pezsgővel, bonbonnal várjuk az ünnepeltet! 100-150 db Nyers kép / 12 Retusált fotó / + werk képek - ahol a sminkelés, frizura készítés, öltözködés, fotózás - pillanatai lesznek megörökítve. / Esküvői smink és frizura készül / 8-10 különböző szabadtéri és beltéri helyszínen készülnek képek / 2-6 óra a fotózáson való részvételi idő / + ingyenes kelléktár használat!

 65.000 Forint helyett MOST CSAK 45.000 Forint! 

Modell - Portfólió Élményfotózás

300 db Nyers kép / 25 Retusált fotó / + werk képek - ahol a sminkelés, frizura készítés, öltözködés, fotózás - pillanatai lesznek megörökítve. / 4-5 ruhaszettben van lehetőség szerepelni / 4-5 különböző Smink és 4-5 Frizura készül / 8-10 különböző szabadtéri és beltéri helyszínen készülnek képek / 2-6 óra a fotózáson való részvételi idő / + ingyenes kelléktár használat!

SedCard -ot készítünk minden Modell portfólió mellé angol és magyar nyelven - hogy beindíthasd a karriered.

A képeket logó és jogvédetés nélkül adjuk át, így bármelyik magyar vagy külföldi ügynökségnél használhatsz.

120.000 Forint helyett MOST CSAK 80.000 Forint! 

Meglepetés Élményfotózási  Csomagok

"Varázslatos Meglepetés" Fotózási Csomag

3 Ruhaszett / 3 Smink / 3 Frizura / 120 Nyers / 15 Retusált kép / Ingyenes Kelléktár Használat / 8-10 féle Háttérstílus vagy Helyszín beállítás

Most Csak 65.000 Forint helyett 45.000 Forint!

"Különleges Meglepetés" Fotózási Csomag

3 Ruhaszett / 3 Smink / 3 Frizura / 120 Nyers / 15 Retusált kép / Ingyenes Kelléktár Használat / 8-10 féle Háttérstílus vagy Helyszín beállítás

3 db A/4 -es méretű Fotómontázs / Fotóalbum 15 képpel

3 db képeslap fotókkal / 2021 es Naptár fotókkal

Most Csak 80.000 Forint helyett 65.000 Forint!

"Izgalmas Meglepetés" Fotózási Csomag

5 Ruhaszett / 5 Smink / 5 Frizura / 300 Nyers / 25 Retusált kép / Ingyenes Kelléktár Használat / 8-10 féle Háttérstílus vagy Helyszín beállítás

Most Csak 120.000 Forint helyett 80.000 Forint!

"Fantasztikus Meglepetés" Fotózási Csomag

6-8 Ruhaszett / 6 Smink / 6 Frizura / 500 Nyers / 40 Retusált kép / Ingyenes Kelléktár Használat / 10-15 féle Háttérstílus vagy Helyszín beállítás

6 db A/4 -es méretű Fotómontázs / Fotóalbum 40 képpel

6 db képeslap fotókkal / 2021 es Naptár fotókkal

Most Csak 160.000 Forint helyett 120.000 Forint!

Az alkalmazottaimnak szeretnék egy év végi meglepetés "Élménynapot". Tudtok benne segíteni?

Természetesen! Van külön Cégeknek, Vállalkozásoknak szóló Élménycsomag ajánlatunk is. Mindenkivel személyesen szoktuk leegyeztetni az elképzeléseket, így kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot!

Szeretném elkérni azoknak a Hölgyeknek az elérhetőségét, akikkel együtt voltam a tréningen és a fotózáson, /nagyon jó lenne velük tartani a kapcsolatot./

A rendezvényeinken leadott adatokat nem adjuk ki senkinek, semmilyen célból. /A Facebook bizonyára segítségedre lesz a többiek felkutatásában./

A fotózás előtt mennyi idővel menjek fodrászhoz és kozmetikushoz?

Fodrászhoz akár előtte való nap is mehetsz, /célszerű a fotózás előtt 1-1.5 héten belül fodrászhoz menni./ Kozmetikushoz attól függ miért mész - ha műszempilla vagy szemöldök igazítás miatt, akkor akár előtte való nap, ha nagy kezelésre mész, akkor azt célszerű a fotózás előtt 4-5 nappal korábbra beütemezni.

Milyen ruhákat érdemes vásárolnom a fotózásra?

Attól függ, milyen stílusú képeket szeretnél, milyen testalkattal rendelkezel. Ami mindig jól mutat egy fotózáson: koktélruha, estélyi ruha, szexi fehérnemű, a test előnyös részeit kiemelő és a hátrányosabb részeit eltakaró ruhák, a farmer - fehér ing és egy mutatós kosztüm is nagyon jól hat egy fotózáson. A nyári nagyon színes, virágmintás felsők és szoknyák is nagyon jók lehetnek.

Én a lányomat szeretném a tréningre küldeni, de nem akar menni, rábeszélnétek, hogy elmenjen?

Nem. Senkit nem szoktunk / tudunk / akarunk rábeszélni. Légy türelmes vele, lehet még nincs itt az ideje, hogy egy ilyen tréningen vegyen részt. Esetleg olvassátok el közösen a tájékoztatókat, melyik tréning miről szól, miért lehet ez izgalmas számára. Amint úgy érzi szívesen jönne nagyon sok szeretettel várjuk! /Ha valaki bizonytalan és nem nyitott a tréningen lévő témákra, felesleges egész nap itt ülnie, nem valószínű, hogy jól érzi majd magát, mi pedig ezt semmiképp nem szeretnénk./

A fotózásra ti adjátok a ruhákat vagy nekem kell vinnem?

A Fotózásra mindenki saját maga hozza a ruháit. Célszerű egy bőröndbe több féle ruhát tenni, hogy a fotózáson közösen válasszuk ki végül melyikben szereplej.

Összeállítottunk egy részletes tájékoztatót a Fotózásra való felkészülésről - a bőrönd összekészítéséről.

Ide kattintva olvashatod:

Én sminkesként szeretnék dolgozni, van lehetőség hozzátok jelentkezni?

Természetesen! Kérjük, küld el önéletrajzodat és referencia munkáidat, amint felvétel van hozzánk, behívunk egy személyes találkozóra!

Kérdésed adódott, amire nem találtál választ?

Írd meg nekünk!