Rendezvények

Találj magadra és bűvöld el a világot!

Élményfotózások 2021

- Székesfehérvár -

Profi Fotós, Sminkes, Fodrász & Ingyenes Kelléktár & Varázslatos Helyszínek & Izgalmas Képek 

300 Nyers kép & 25 Retusált Fotó & Werk Képek & Profi Smink és Frizura & Szabadtéri és Beltéri képek & Ingyenes kelléktár 

Annak aki sosem ment férjhez, de szeretne menyasszonyi ruhás fotókat. & Annak aki meglátta a kirakatban álmai esküvői ruháját és szeretne vele egy fotósorozatot anélkül, hogy férjhez kellene mennie 

Különleges Ajándékcsomagok igazán különleges alkalmakra! Születésnap & Karácsony & Ballagás & Évforduló & Céges Ajándék. & Tekintsd meg egyedi Ajándékutalványainkat, különleges Élménycsomagjainkat! 

Meglepetés Élménytréning és Élményfotózási csomagok

- Hölgyek és Urak részére -

Születésnapra, Névnapra, Nászajándékként, Anyák napjára, Nőnapra, Valentin Napra, Évfordulóra, Karácsonyra, Köszönet - Gratuláció vagy Bocsánat kérés gyanánt, Céges ajándékként alkalmazottainak, ügyfeleinek 

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb ajánlatot és lepd meg vele szeretteidet!

Élménytréningek 2021

- Székesfehérvár -

Találj Magadra és Bűvöld el a Világot! Egy fantasztikus Élménynap, melyben megújul a Tested és a Lelked! Az Élménytréning kizárólag Hölgyeknek szól!  

Ha szeretnéd megélni a Nőiesség Varázsát, akkor nálunk a helyed! Szerelem & Szex & Szenvedély. Az Élménynap kizárólag 30 év feletti Hölgyeknek szól! 

Magabiztos megjelenés & Bepillantás a modellek világába & Divat & Szépségápolás & Sminkelés & Öltözködés & ÖnMenedzsment & Karriertervezés & Az Élménytréningen Hölgyeket és Urakat is szeretettel várunk! 

Stílus és Egyéniség & Karrier & Megjelenés & Önfejlesztés & Önmenedzselés & Önmegvalósítás & Divat & Ideális Társ & Életcélok & Az Élménytréningen kizárólag Férfiaknak tudunk helyet biztosítani! 

Üzenj Nekünk!

Kérdéseid adódtak? Írj nekünk üzenetet és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Lepd meg szeretteidet egy Varázslatos Élménynappal vagy egy Különleges Élményfotózással! A kiválasztott Ajándékutalványokat kívánságod szerint személyre szabjuk!