Élményfelelősök

Egy rövid kis bemutatkozás rólunk

Szeretettel Üdvözöllek Téged Kedves Olvasó!

Farkas Diána vagyok a Varázslatos Rendezvények - Rendezvényszervező Iroda tulajdonosa.

Rendezvényszervező irodám, sok mindenben más, mint a többi hasonló területen működő cég, de talán a legmeghatározóbb különbség, hogy leginkább saját szervezésű rendezvényekkel, főleg Élménynapokkal /Tréningekkel/ és Élményfotózásokkal foglalkozunk csapatommal.

Szeretettel várunk rendezvényeinken minden olyan Hölgyet és Urat, aki úgy érzi eljött a változás ideje, szeretne szebb, vonzóbb, egészségesebb lenni. Szeretne nagyobb önismerettel, önbizalommal rendelkezni. Várunk minden olyan Hölgyet és Urat , aki úgy érzi, szüksége van segítségre, ahhoz, hogy eltudjon indulni egy sikeresebb, harmonikusabb, boldogabb jövő felé.

Élményfotózásainkon több egyedi és izgalmas fotózási csomag közül választhat minden kedves érdeklődő. Fotózásainkon minden alkalommal Profi Fotós, Sminkes, Fodrász és varázslatos környezet vár mindenkit. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy valódi élményt nyújtsunk a hozzánk érkezőknek! Székesfehérváron a belvárosában a varázslatos Árpád Fürdő konferencia termeiben, valamint kültéri helyszínein zajlanak fotózásaink, itt lehetőségünk van arra, hogy több stílusban, több beállítással, több helyszínen tudjunk a résztvevő saját tempójában dolgozni. A nálunk eltöltött idő így valóban egy igazi életre szóló élmény marad. 

Ismerkedj meg Velünk!

Farkas Diána
Cégvezető / Marketing Menedzser

Farkas Diána vagyok a "Varázslatos Rendezvények" megálmodója és megalkotója.

Kislány korom óta foglalkoztatott minden, ami szép, ami varázslatos, ami különleges és egyedi. Már nagyon fiatalon tudtam, hogy valami olyasmivel szeretnék majd foglalkozni, ami izgalmassá teszi a mindennapjaimat, ami pörgős, tele van lendülettel és kreativitással. Az első modelliskolámat 16 évesen végeztem. A későbbiekben több fotózáson is részt vettem, majd 19 évesen, marketing tanulmányaim befejeztével egy neves osztrák modellügynökségnél helyezkedtem el, mint Casting Menedzser /így én válogathattam és közvetíthettem a modelleket/, tudásom alapjait így profi szakemberektől volt lehetőségem elsajátítani, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok.

Első cégemet 2008 Tavaszán alapítottam mely a Mondecaste (jelentése: a világ) nevet kapta. A Modell - Reklám és Rendezvényszervező Kft- ben 3 különböző, önálló, mégis szorosan összefüggő Ügynökséget működtettünk csapatommal országos szinten, a 2010-es évtől pedig már környező országokban lakó magyarul beszélő modellekkel is bővítettük az adatbázist és a rendezvényeink palettáját.

2015-ös évben, betöltve a 30.-ik élet évemet, lezárult az életemnek egy nagyon pörgős, nyüzsgős és igen túlhajszolt időszakasza. Az ügynökségeim és a rendezvényeink mellett, úgy éreztem, van valami, ami így is hiányzik, ami nélkül talán sosem lehetek teljes. Az életemnek mindig is meghatározó része volt a spirituális tapasztalatszerzés így az elmúlt 15 évben nagyon sokféle módon igyekeztem minden ezzel kapcsolatos lehetőségbe belekóstolni. 2016 Nyarán az élet megajándékozott a legszebb dologgal, amit ember ebben a földi létben kaphat, anya lettem, így innentől ennek az ajándéknak éltem, felhagyva a régi életem teljes egészével.

2019 Tavaszán az eddigi tapasztalásaimat, lexikális és gyakorlati tudásomat összeszedve születettek meg az új cégeim a Varázslatos Rendezvények - Rendezvényszervező Iroda www.varazslatosrendezvenyek.hu 

és a Di-Design Grafika - Egyedi grafikai anyagok tervezése és kivitelezése www.didesigngrafika.hu

Az Élménynapok és az Élményfotózások stábjának összeállításánál nagyon nagy hangsúlyt fektettem a csapat kiválasztására, akik nem csak elméleti tudásukkal, hanem a hosszú évek alatt szerzett tapasztalataikkal is segítik a résztvevőket. A nálunk eltöltött élményrendezvényeken mindent megteszünk, hogy minden kedves vendégünk valóban igazi élményekkel, a mindennapi életben is jól hasznosítható tudással és egy fantasztikus önbizalmat növelő fotósorozattal távozzon tőlünk!

Sok szeretettel várunk Élménynapjainkon és Élményfotózásainkon!

" Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek." Paulo Coelho

Hodos Katalin
Tréner / Előadó - Oktató - Varázslatos Rendezvények Előadássorozat
Arany Nárcisz Szépség és Egészség Sziget - Tulajdonos
Fengh Shui szakértő / Masszőr / Ezoterikus tanácsadó / Lelki Tréner

Köszöntelek, Kedves Olvasó!

Hodos Katalin vagyok, Boldog Feleség, Anya és Nagymama, elégedett Szépségszalon tulajdonos és Lelki Tréner. Jelenleg Székesfehérváron élek, itt van egy Szépség és Egészség Szigetem, ahol a mindennapokban tevékenykedem.

Pályafutásomat Ápolónőként kezdtem, majd idestova 20 éve , hogy elkezdtem Ezotériával foglalkozni. A keleti filozófiai tanulmányaimnak (Hatha Jóga, Taoizmus, Tantra) köszönhetően, sokkal nyitottabb lettem az ÉLETRE. Megtanultam, hogy saját magában az emberben rejlik az ERŐ, ha el szeretnénk érni valamit, erősen hinni, és tenni kell érte.

A saját szalonomban a vendégeim nagy megelégedésére, a keleti filozófiára épülve, végzek különböző masszázsokat (indiai fej, talp reflex, hát és endorfin masszázs). A "Segítő Kapcsolat"-ra azok a vendégek jelentkeznek, akik nem biztosak Önmagukban, nem tudják, hogy jó úton járnak-e, elveszettnek érzik magukat. Büszke vagyok rá, hogy vendégeim ajánlás révén, szájhagyomány útján keresnek fel engem.

Mottóm: Mondd meg, mi fáj! Elárulom, mi van a lelkedben!

53 évesen döntöttem el, hogy most jön az ÖNMEGVALÓSÍTÁS. Voltam anya, feleség, a gyermekeim már felnőttek és most Én következem. Ez időn találtam rá a Mondecaste Modellügynökségre, melynek Modell tréningjét sikeresen elvégeztem. Voltam már több filmforgatáson, fotózáson, mutattam be ruha kollekciókat és a tulajdonosnő felkérésére 2012-től már oktatom is a modellszakma és a szépségipar iránt érdeklődőket. 2020-es évtől pedig a Varázslatos Rendezvények - Élménynapok előadó trénere vagyok.

Bővebben rólam: www.aranynarcisz.hu 

Feltöltés alatt ...

Üzenj Nekünk!

Kérdéseid adódtak? Írj nekünk üzenetet és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.