Élményfelelősök

Egy rövid kis bemutatkozás rólunk

Szeretettel Üdvözöllek Téged Kedves Olvasó!

Farkas Diána vagyok a "Varázslatos Rendezvények" megálmodója.

Rendezvényszervező irodám, sok mindenben más, mint a többi hasonló területen működő cég, de talán a legmeghatározóbb különbség, hogy leginkább saját szervezésű rendezvényekkel, főleg Élménynapokkal /Tréningekkel/ és Élményfotózásokkal foglalkozunk csapatommal.

2020 a Női energiák éve így nálunk is minden a Nőkről - Nőknek szól!

Szeretettel várunk rendezvényeinken minden olyan Hölgyet, aki úgy érzi eljött a változás ideje, szeretne szebb, vonzóbb, egészségesebb lenni. Szeretne nagyobb önismerettel, önbizalommal rendelkezni. Várunk minden olyan Hölgyet, aki úgy érzi, szüksége van segítségre, ahhoz, hogy eltudjon indulni egy sikeresebb, harmonikusabb, boldogabb jövő felé.

Élményfotózásainkon több egyedi és izgalmas fotózási csomag közül választhat minden kedves érdeklődő. Fotózásainkon minden alkalommal Profi Fotós, Sminkes, Fodrász és varázslatos környezet vár mindenkit. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy valódi élményt nyújtsunk a hozzánk érkezőknek! Székesfehérváron a belvárosában a varázslatos Árpád Fürdő konferencia termeiben, valamint kültéri helyszínein zajlanak fotózásaink, itt lehetőségünk van arra, hogy több stílusban, több beállítással, több helyszínen tudjunk a résztvevő saját tempójában dolgozni. A nálunk eltöltött idő így valóban egy igazi életre szóló élmény marad. Budapesten a belvárosban, egy exkluzív műteremben várjuk vendégeinket, ahol hatalmas kelléktár is a rendelkezésre áll, hogy a fotók valóban egyediek, változatosak, izgalmasak legyenek. 

Ismerkedj meg Velünk!

Farkas Diána
Cégvezető / Marketing Menedzser

Köszöntelek, Kedves Olvasó!

Farkas Diána vagyok a "Varázslatos Rendezvények" megálmodója és megalkotója.

Kislány korom óta foglalkoztatott minden, ami szép, ami varázslatos, ami különleges és egyedi. Már nagyon fiatalon tudtam, hogy valami olyasmivel szeretnék majd foglalkozni, ami izgalmassá teszi a mindennapjaimat, ami pörgős, tele van lendülettel és kreativitással. Az első modelliskolámat 16 évesen végeztem. A későbbiekben több fotózáson is részt vettem, majd 19 évesen, marketing tanulmányaim befejeztével egy neves osztrák modellügynökségnél helyezkedtem el, mint Casting Menedzser /így én válogathattam és közvetíthettem a modelleket/, tudásom alapjait így profi szakemberektől volt lehetőségem elsajátítani, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok.

Első cégemet 2008 Tavaszán alapítottam mely a Mondecaste (jelentése: a világ) nevet kapta. A Modell - Reklám és Rendezvényszervező Kft- ben 3 különböző, önálló, mégis szorosan összefüggő Ügynökséget működtettünk csapatommal országos szinten, a 2010-es évtől pedig már környező országokban lakó magyarul beszélő modellekkel is bővítettük az adatbázist és a rendezvényeink palettáját.

2015-ös évben, betöltve a 30.-ik élet évemet, lezárult az életemnek egy nagyon pörgős, nyüzsgős és igen túlhajszolt időszakasza. Az ügynökségeim és a rendezvényeink mellett, úgy éreztem, van valami, ami így is hiányzik, ami nélkül talán sosem lehetek teljes. Az életemnek mindig is meghatározó része volt a spirituális tapasztalatszerzés így az elmúlt 15 évben nagyon sokféle módon igyekeztem minden ezzel kapcsolatos lehetőségbe belekóstolni. 2016 Nyarán az élet megajándékozott a legszebb dologgal, amit ember ebben a földi létben kaphat, anya lettem, így innentől ennek az ajándéknak éltem, felhagyva a régi életem teljes egészével.

2019 Tavaszán az eddigi tapasztalásaimat, lexikális és gyakorlati tudásomat összeszedve született meg az új cégem a Varázslatos Rendezvények. A rendezvények összeállításánál nagyon nagy hangsúlyt fektettem a csapat kiválasztására, akik nem csak elméleti tudásukkal, hanem a hosszú évek alatt szerzett tapasztalataikkal is segíteni tudják a résztvevőket. A nálunk eltöltött élménynapokon mindent megteszünk, hogy minden kedves vendégünk valóban igazi élményekkel, a mindennapi életben is jól hasznosítható tudással és egy fantasztikus önbizalmat növelő fotósorozattal távozzon tőlünk.

Sok szeretettel várunk Élménynapjainkon és Élményfotózásainkon!

" Isten mindennap ad nekünk egy pillanatot, amikor megváltoztathatunk mindent, ami boldogtalanná tesz. S mi mindennap úgy teszünk, mintha nem vennénk észre ezt a pillanatot, mintha nem is létezne, mintha a ma ugyanolyan lenne, mint a tegnap, és semmiben sem különbözne a holnaptól. De aki résen van, az észre fogja venni a mágikus pillanatot. Bármikor meglephet minket: reggel, amikor bedugjuk a kulcsot a zárba, vagy az ebéd utáni csöndben, és a nap bármelyik percében, amelyik nem látszik különbözőnek a többitől. Mert ez a pillanat létezik, és ebben a pillanatban a csillagok minden ereje belénk száll, és segítségükkel csodákra leszünk képesek." Paulo Coelho

Hodos Katalin
Tréner / Előadó - Oktató - Varázslatos Rendezvények Előadássorozat
Arany Nárcisz Szépség és Egészség Sziget - Tulajdonos
Fengh Shui szakértő / Masszőr / Ezoterikus tanácsadó / Lelki Tréner

Köszöntelek, Kedves Olvasó!

Hodos Katalin vagyok, Boldog Feleség, Anya és Nagymama, elégedett Szépségszalon tulajdonos és Lelki Tréner. Jelenleg Székesfehérváron élek, itt van egy Szépség és Egészség Szigetem, ahol a mindennapokban tevékenykedem.

Pályafutásomat Ápolónőként kezdtem, majd idestova 20 éve , hogy elkezdtem Ezotériával foglalkozni. A keleti filozófiai tanulmányaimnak (Hatha Jóga, Taoizmus, Tantra) köszönhetően, sokkal nyitottabb lettem az ÉLETRE. Megtanultam, hogy saját magában az emberben rejlik az ERŐ, ha el szeretnénk érni valamit, erősen hinni, és tenni kell érte.

A saját szalonomban a vendégeim nagy megelégedésére, a keleti filozófiára épülve, végzek különböző masszázsokat (indiai fej, talp reflex, hát és endorfin masszázs). A "Segítő Kapcsolat"-ra azok a vendégek jelentkeznek, akik nem biztosak Önmagukban, nem tudják, hogy jó úton járnak-e, elveszettnek érzik magukat. Büszke vagyok rá, hogy vendégeim ajánlás révén, szájhagyomány útján keresnek fel engem.

Mottóm: Mondd meg, mi fáj! Elárulom, mi van a lelkedben!

53 évesen döntöttem el, hogy most jön az ÖNMEGVALÓSÍTÁS. Voltam anya, feleség, a gyermekeim már felnőttek és most Én következem. Ez időn találtam rá a Mondecaste Modellügynökségre, melynek Modell tréningjét sikeresen elvégeztem. Voltam már több filmforgatáson, fotózáson, mutattam be ruha kollekciókat és a tulajdonosnő felkérésére 2012-től már oktatom is a modellszakma és a szépségipar iránt érdeklődőket. 2020-es évtől pedig a Varázslatos Rendezvények - Élménynapok előadó trénere vagyok.

Bővebben rólam: www.aranynarcisz.hu 

Csörgő Zsuzsanna
Fotós, Grafikus Designer

Köszöntelek, Kedves Olvasó!

Mindenem a fotózás bármilyen témáról is legyen szó!

Én nem születtem fényképezőgéppel a kezemben, nem vagyok fotós 50 éve, nekem idő kellett, hogy megérjek rá. Hosszú út vezetett az életemben a fotózásig, de most látom, hogy minden ami az életemben történt az folyamatosan a fotózás felé sodort. A visszajelzések is biztatóak, mert több képem került már kiállításra, és kaptam már helyezést is. De nekem az a legfontosabb, hogy aki eljön hozzám, ne csak képekkel, hanem élményekkel is gazdagodjon. És az együtt töltött idő mindenkinek kellemes és olyan élmény maradjon, amire mosolyogva emlékezik vissza.

Olyan fotós szeretnék lenni, aki nem csak kattintgat, hanem igazi emléket ad.

Bővebben rólam és a munkáimról: www.zsukaphoto.hu

Egy KIS SEGÍTSÉG, HOGY JÓL MUTASS A FOTÓKON

Sokszor találkozom azzal fotózások során, hogy sokan, akik a kamera elé állnak, teljesen ösztönösen annyira szuper pózokat vesznek fel, hogy semmi más dolgom nincs, csupán beállítom a fényeket és kattintgatok. Vannak, viszont akiknek ez az egész helyzet teljesen ismeretlen és idegen, és sokszor ez még lámpalázzal is párosul, mondanom sem kell teljesen érthető módon. Nem kell fotómodellnek lenni ahhoz, hogy jó képek készüljenek rólunk, csupán egy-két trükk, és máris jobban mutatunk a képeken!

1. VÁLLAK HÁTRA!

Azt hiszem nagyon sokan (köztük én is), szenvednek amiatt, hogy rossz a tartásuk. Ez nagyon nem mutat jól a képeken. Beesett váll, ülésnél pedig még a poci is kibuggyan. Fotózáskor az első szabály, hogy húzzuk ki magunkat! Azaz váll hátra, hasat be, mellet ki!

2. ARCCAL ELŐRE!

Meglepő eredményeket produkál, ha kicsit "teknősöset játszunk". Ez annyiból áll, hogy előre toljuk az arcunkat, képzeljünk magunk elé kb. öt centire egy falat, és próbáljuk ezt az orrunkkal elérni, a legjobb az, ha az állunkat közben nem előre, hanem lefelé mozgatjuk. Ez nagyon jótékony hatással van a toka eltüntetésére. Sajnos csak a fotókon.

3. EL A KEZEKKEL!

Ne préseljük a felkarunkat a testünkhöz! Mindig egy kicsit álljon el a testtől, kevésbé lapul el és sokkal vékonyabban mutat úgy a karunk.

4. NEM KELL A VÁLLSZÉLESSÉG!

Szuper tipp az is, hogy ne álljunk vagy üljünk a kamerával teljesen szemben! Egyik vállunk mindig legyen kicsit közelebb. Sokkal természetesebb és még karcsúsít is!

5. TEKEREGJ!

Na, nem kell nagyon túlgondolni, lényeg az, hogy egy kis görbület mindig legyen a testünkben, ne álljunk úgy, mint aki karót nyelt. Sokkal kecsesebb lesz tőle a tartásunk. Ülő póznál is sokat javíthat a képen, ha csak egy kicsit megbillentjük a fejünket.

6. LÁSSAM A SZEMED!

A fényképeken legtöbbször először a szem az, amire ránéznek. Ezért fontos, hogy az minél természetesebb legyen. Ne mutassunk túl sokat a szemfehérjéből, minél jobban látni lehessen a szembogarat!

7. LAZÍTSD EL A SZÁD!

Fura dolog, én például állandóan szorítom a számat és észre sem veszem. Fotózás közben érdemes kicsit a szánkra koncentrálni. Ellazítani, egy picit meg is lehet nyitni, akkor sokkal könnyebben el tud lazulni, és nagyon szép természetességet ad.

8. HUNYOROGJ!

Hát igen van valami azokban az tipikus instás szelfikben ami kis dózisban működik, hogy bizony a pici hunyorgás jól áll. Nem kell túlzásba vinni éppen csak egy kicsit, és megdöbbentő, hogy ha mosoly mellé alkalmazzuk sokkal kevésbé lesz így mű a mosoly.

9. MUTASD IDE A JOBBIK ORCÁDAT!

Gondolkoztam, hogy bevegyem-e ezt a pontot a listába, mert ezt sokat hallom a fotózáson, hogy nekem bizony ez, vagy az az oldalam szebb. Bármilyen furcsán hangzik, ez igaz. Mindenkinek van egy szebbik fele, és érdemesebb mindig azzal a felünkkel állni a kamera felé.

10. CSAK LAZÁN!

Talán ez a legnehezebb. Meg kell próbálni az egész fotózást kicsit könnyedebben kezelni, ez nem olyan dolog, ami vérre megy. A mai technika segítségével sokszor lehet próbálkozni, egyből meg tudod nézni a képeket, korrigálhatjuk a pózokat. Olyan ez, mint egy szuper játék, amiben nem lehet veszíteni!

+1 JÁTSSZ A HAJADDAL!

Igazából ez a pont a hosszú hajúakra vonatkozik. A lényeg az, hogy majdnem teljesen mindegy mit csinálunk a hajunkkal, egyik oldalra tűrjük, felkötjük, hátra dobjuk, egy lényeg, ne álljon úgy a vállunkon, mintha egy sátor lenne a fejünkön.

Most pedig irány a tükör elé, és próbálgasd ki ezeket a tippeket, biztos vagyok benne, hogy te is látni fogod a különbségeket! 

Üzenj Nekünk!

Kérdéseid adódtak? Írj nekünk üzenetet és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.