Alapdarabok a ruhatárban

Alapdarabok Hölgyeknek, amik nélkül mit sem ér egy ruhatár

Van jó pár olyan ruhadarab, aminek birtokában sokkal egyszerűbbé tehetjük öltözködésünk. Természetesen Az a legjobb ha van mellette sok más egyéb ruhadarabunk is, de ha csak ennyi van , akkor ezzel a minimál gardróbbal sem fog gondot okozni az öltözködés!

Ezek itt az alapdarabok, amik nélkül mit sem ér egy gardrób.

Blézer

A blézer egy nagyon jól használható ruhadarabunk. Viselhetjük hidegebb nyári napokon, tavasszal és ősszel kabát helyett. De télen is tökéletes egy hosszabb kabát alatt. Melegíthet minket egy ujjatlan ruhával társítva, de nadrággal, blúzzal, vagy egyszerű pólóval is jól mutat.

Színeiben lehet natúr színű, sötétkék, szürke, fekete, bézs vagy barna, de egy erősebb színű blézer képes arra, hogy egy unalmas szetten fő darab lehessen.

Legyen karcsúsított, bármilyen nyakmegoldással! Egy blézer mindig egy igazi kincs!

Fehér Ing / Blúz

Egy a stílusunknak megfelelő romantikus blúz, vagy éppen sportos fehér ing nagyszerűen össze illeszthető egy szoknyához vagy farmer nadrághoz. Mindig tökéletes választás munkába és egy baráti vacsorához is kellően öltöztet. Minden alkalomhoz és minden stílushoz jól köthető alapdarab. Figyeljünk arra, hogy a hófehér sem áll jól mindenkinek. Egyes évszaktípusoknak inkább a tojáshéjszín, világos vajszín vagy a tört fehér ajánlott.

Egyenes szabású (kék) farmer

Tökéletesen mutat egy laza sportos öltözékben és egy sportosan elegáns verzióban is. Figyeljünk rá, hogy elegánsabb szettnek hordva ne sportcipőt vegyünk fel hozzá! Ne legyen logó fenekű, és festékes hatású!

Semleges színű cipő, szandál

Egy testszínű cipő vagy szandál, szoknyával viselve kitűnően hosszítja a lábat.

Tavasszal, nyáron és ősszel is viselhető, sőt a harisnya is kellemesen megbújik alatta, így akár az üzleti öltözék darabja is lehet.

Nem kell, hogy túl magas sarka legyen, törpesarokkal és akár lapos talpú változatban is szép.

Rövid és hosszujjú pólók

A test vonalát követő, karcsúsított sima póló mindenhez jól illik. Viselhetjük blézerrel és farmerral vagy szoknyával egyaránt.

Színekben érdemes a hozzánk illő árnyalatokat keresni.

Egyszerű szabású, rövid ujjú ruha

A legjobb választás a sötétkék szín! Szabását tekintve pedig minden a testalkaton jól mutató enyhén "A" vonalú, test vonalát követő ruha, ami bármikor, bármilyen helyzetben kisegíthet. Munkába, randira, színházba, egy nyáresti sétára is megállja a helyét.

Szoknya

Enyhén lefelé bővülő, térd körüli hosszúságú sötétebb színű szoknya egy igazi alapdarab, minden nő ruhatárában. Egész évben hordható, jól mutat egy sima póló mellet is. Munkába vagy randira is tökéletes választás.

Hosszú szárú csizma

Ősszel kezdjük viselni, és a tél végéig jó szolgálatot tesz ez az alapdarab. Szoknyával, ruhával, de szűk szárú nadrágot beletűrve is nagyon jól, nőiesen mutat.

Ha további ötletekre van szükséged, kíváncsi vagy a testalkatodhoz leginkább illő öltözködésre, a hozzád illő színekre, szeretettel várunk interaktív - kiscsoport létszámos A Varázslatos Nő elnevezésű tréningünkön!