A Tökéletes Gardrób Titkai

Egy tökéletes gardrób nagyban megkönnyíti az életünk. Egy jól felépített gardrób segítségünkre van abban, hogy gyorsan, könnyedén felöltözhessünk úgy, hogy közben stílusosak, csinosak legyünk. A jó gardrób teret enged a fantáziánknak, az öltözködés élvezetes játékká alakulhat általa.

Nézzük, hogyan tudjuk a tökéletes gardróbot otthon megvalósítani:

Ismerd meg testalkatod!

Ha megtalálod azokat a szabásvonalakat amelyek tökéletesek számodra, érdemes ezeket keresni a továbbiakban is, és az ennek megfelelő darabokkal berendezni ruhásszekrényed!

Érdemes meghallgatni mások véleményét (őszinte véleményét) az öltözködéseddel kapcsolatban. Kívülről vizsgálva kiderülhet, hogy korántsem tartják olyan vészesen vastagnak a combod, vagy az általad olyan borzasztónak talált pocid mérete másoknak fel sem tűnik! Ha bizonytalan vagy magaddal kapcsolatban, érdemes egy stílus tanácsadóhoz fordulnod.

Ismerd meg a színeidet!

Évszaktípusod palettájának színei tökéletesen összeillenek. Érdemes 2-3 alapszínt kiválasztani (a kék, a szürke, a barna, a nude árnyalatok kitűnő alapok) ezek lennének a szoknyák, nadrágok, blézerek, kabátok színei. Majd a paletta többi színét érdemes meghagyni a felsőknek, ingeknek, blúzoknak.

Stílus és Egyéniség

Akkor leszel igazán egyedi, akkor tudod leginkább képviselni Önmagad, ha megtaláltad a saját stílusod.

Érdekes játszani a stílusokkal, és megfigyelni, milyen reakciót vált ki a körülöttünk lévőkből egy-egy változás!Tökéletesen kihasználhatóak a különféle stílusok arra is, hogy másnak mutassunk magunkat,mint amik igazából vagyunk. Az öltözködés tökéletesen alkalmas megtévesztésre is, de segít abban is, hogy a nonverbális kommunikáció által könnyebben megismerhetőek legyünk!

Ha további ötletekre van szükséged, kíváncsi vagy a testalkatodhoz leginkább illő öltözködésre, a hozzád illő színekre, szeretettel várunk interaktív - kiscsoport létszámos A Varázslatos Nő elnevezésű tréningünkön!